جنگ غزه دروغسنج مدعیان حقوق بشر
از هفت اکتبر بدین سو آتش جنگ و کشتار غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان توسط رژیم اشغالگر اسرائیل در نوار غزه ادامه دارد، آتشافروزی و جنایاتی که واکنش سخت سازمان همکاری اسلامی، مجمععمومی سازمان ملل متحد و سرمنشی ملل متحد آنتونیو گوترش را در پی داشته است.
اما در مقابل برخی کشورهای اروپایی از جمله آلمان، فرانسه و انگلیس و ایالات متحده آمریکا در پی توجیه جنایات اسرائیل برآمدند و صراحتاً از آنچه اسرائیل در نوار غزه انجام میدهد اعلام حمایت کردند. بررسی وضعیت غزه و رفتار اسرائیل در طول 22 روز گذشته و مواضع کشورها بهخوبی ثابت میکند که مدعیان حقوق بشر در واقع ناقضان اصلی حقوق بشر هستند.
جنگ غزه: وضعیت غزه پس از هفتم اکتبر تاکنون
از هفتم ماه اکتبر سال جاری ارتش رژیم صهیونیستی به پشتیبانی و تشویق سران کشورهای غربی بهویژه آمریکا به صورت پیوسته مناطق مسکونی را در نوار غزه بمباران میکند و از چند روز بدینسو تهاجم زمینی را نیز در پیش گرفته است که گفته میشود بیش از 5000 نیروی آمریکایی نیز در این تهاجم مشارکت کرده اند.
عمده اهداف حملات نیروهای رژیم اشغالگر مناطق مسکونی و مردم غیرنظامی هستند. بر اساس گزارشها از آغاز جنگ غزه تاکنون 7703 نفر غیرنظامی از جمله زنان و کودکان به شهادت رسیده اند.
علاوه بر کشتار غیرنظامیان و تخریب منازل مسکونی، مدارس، شفاخانه ها و مراکز درمانی، آب، برق و شبکه های مخابراتی در نواز غزه قطع شده است، شفاخانه ها به سوخت مورد نیاز و دارو برای درمان زخمی ها دسترسی ندارند.
به طور کلی میتوان گفت پس از هفتم اکتبر در نوار غزه نسل کشی و جنایات جنگی به طور وحشیانه توسط رژیم صهیونیستی با پشتیبانی کشورهای غربی و در رأس الایات متحده، ادامه دارد.
موقف سازمان همکاری کشورهای اسلامی در قبال جنایات اسرائیل در غزه
در 26 میزان سال جاری برابر با 18 اکتبر کمیته اجرایی سازمان همکاری اسلامی با حضور وزرای خارجه کشورهای عضو نشست فوق العاده برگزار کرد و با صدور بیانیه مشترک خواستار توقف فوری تجاوزات وحشیانه رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه مردم بی دفاع فلسطین در نوار غزه شدند و همچنین خواستار فوری برداشتن محاصره تحمیلی منطقه از سوی نیروهای رژیم صهیونیستی گردیدند.
موقف مجمععمومی و سرمنشی سازمان ملل متحد در قبال جنایات اسرائیل در غزه
مجمععمومی سازمان ملل متحد به تاریخ 27 اکتبر سال جاری با صدور قطعنامه ای تنها با 14 رأی مخالف که نشاندهنده انزجار عمومی از جنایات رژیم صهیونیستی است، خواستار برقراری آتش بس فوری بشردوستانه شد.
همچنین در این قطعنامه صراحتا به رعایت و اجرای فوری و کامل تعهدات ناشی از حقوق بین الملل بشر و بشردوستانه تأکید گردید. لغو دستور صادره اسرائیل به عنوان قدرت اشغالگر مبنی بر تخلیه شمال نوار غزه و عزیمت به جنوب آن از دیگر توصیه های مجمع عمومی سازمان ملل متحد در قطعنامه یادشده است.
پیش از این قطعنامه، سرمنشی ملل متحد آقای آنتونیوگوترش نیز در سخنانی به شدت از جنایات رژیم صهیونیستی انتفاد کرده بود. او گفته بود: «حفاظت از غیرنظامیان به معنی دستور تخلیه بیش از یک میلیون نفر و ادامه بمباران در جنوب نیست».
همچین او تصریح کرده بود که «حمله حماس بی دلیل نبوده و مردم فلسطین با محاصره شدید مواجه هستند. روند شهرک سازی سرزمین مردم فلسطین را می بلعد و آرمان آنها را نابود میکند.»
گوترش از نقض شدید قوانین بین المللی توسط اسرائیل انتقاد میکند و ضمن تصریح به برقراری آتش بس فوری به حق فلسطینی ها در جهت تحقق آرمانهای شان برای داشتن کشور مستقل تأکید می نماید.
موقف آمریکا در قبال جنگ اسرائیل در غزه
گرچه جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین بیش از هفتادسال سابقه دارد و در تمام این مدت بسیاری از کشورهای غربی از جمله آمریکا در قبال جنایات این رژیم چشم پوشی کرده است؛ این دور از جنایات رژیم اشغالگر اسرائیل در نوار غزه با تشویق و حمایت مستقیم آمریکا رقم خورده است.
سخنان نخستوزیر اسرائیل در هفتم اکتبر پس از گفتگو با رئیسجمهور آمریکا حکایت از آن دارد که گویا دستور این جنگ از واشنگتن صادر شده باشد. پس از شروع جنگ نیز رئیسجمهور و وزیر امور خارجه ایالات متحده با سفر به تل آویو حمایت خود را از جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه اعلام کردند و حتی گفتند این حمایتها شامل ارائه کمکهای نظامی نیز میشود و بر بنیاد برخی گزارشها در حمله زمینی ارتش رژیم اشغالگر حدود 5000 نیروی آمریکایی نیز مشارکت داشته اند.
وتوی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در پیوند به برقراری آتش بس در غزه و پایان دادن به جنگ غزه از دیگر اقدامات آمریکایی ها در حمایت از جنایات رژیم غاصب صهیونیستی است.
چرا آمریکا از جنایات اسرائیل حمایت میکند؟
حقیقت این است که محور اصلی تصمیمات آمریکایی ها بر محور منافع شخصی آنها میچرخد؛ بدین توضیح که واشنگتن فعلاً ادامه کشتار در نوار غزه را به نفع خود میداند و ادعاهای حمایت از حقوق بشر در موقف آمریکا نسبت به برخی از کشورها و ایراد فشار بر آنها دروغی بیش نیست.
بدین جهت است که در ماجرای کشتار کودکان، زنان و مردان فلسطینی توسط رژیم غاصب اسرائیل، بهجای دفاع از حقوق انسانهای فلسطینی، از قاتلان و جنایتکاران دفاع میکند!
این دوگانه رفتار آمریکایی ها در افغانستان نیز هویدا بود. از یکسو از حقوق بشر لاف میزد و از سوی دیگر با راهانداختن بازی موش و گربه انسان افغانستانی میکشت و اهداف خود را شکار گونه صید میکرد.
لذا علیرغم حمایت مستمر آمریکا از رژیم خونخوار صهیونیستی، بی تردید میتوان گفت این حمایتها تا زمانی ادامه دارد که منافع آمریکا اقتضا بکند در غیر این صورت شاهد سیاست دیگری در قبال اسرائیل خواهیم بود.